6 Mayıs 2012 Pazar

Fatih Terim İçin

Türkiye Futbol Kulüpleri, GALATASARAY'da, PFDK tarafından Fatih Terim'e 3 maç ceza verilmesi sarı kırmızılıları kenetlendirdi. Camia bu cezanın haksız olduğu konusunda birleşirken, yönetim, futbolcular ve taraftarlar bugünkü Beşiktaş derbisinde hocalarına sahip çıkacak. Dün yapılan çalışma sonrası sarı kırmızılı futbolcular, tecrübeli teknik adama Bu galibiyeti sizin için alacağız. Ne yapmamız gerektiğini iyi biliyoruz. Bütün futbolcular olarak kendimize söz verdik. Hiçbir engel ve güç bizi şampiyonluk yolundan döndüremeyecek. Bugün sahada mücadalemiz sizin için olacak dediler.

Locadan izleyecek

PFDKnın verdiği cezaya sert tepki gösteren taraftarlar da TT Arenayı, bugün Terim posterleri ve tezahüratları ile inletecek. Görsel şova sahne olacak maçta G.Saraylı taraftarlar hocalarına büyük destek verecek.

Bu arada teknik direktör Fatih Terim ise cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden değil Başkan Ünal Aysalın locasında izleyecek. Soyunma odasına inmek dahil takımla hiçbir şekilde ileşitime giremeyecek olan tecrübeli teknik adamın yerine kulübeyi yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş yönetecek.

Kaynak : hurriyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder