26 Temmuz 2012 Perşembe

Koli Bandı İçin AmbalajForum

Ambalajforum.com Türkiye'de kurumsal firmalara ambalaj malzemesi tedarik eden online ve pazarlık usulü ticaret yapan bir alışveriş sitesidir. Ambalajforum.com ürünleri arasında koli bandı, streç film, karton köşebent, maskeleme ve koruyucu bantlar, baskılı koli bantları, endüstriyel bantlar, çift taraflı bantlar, PVC ve poliolefin shrink, ambalaj çemberi gibi bir çok endüstriyel ürünü sayabiliriz.

Firmamız, İstanbul dahilinde 6 araçlık sevkiyat filosu ile müşterilerine ücretsiz servis yapmakta, İstanbul dışındaki müşterilerine de anlaşmalı kargo firmaları ile çok düşük fiyatlarla tedarik sağlamaktadır. Özellikle koli bandı ve streç film ürünlerinde kalite ve fiyatında iddialı olmakla beraber, baskılı koli bandı ürünlerindeki kalitesi de tartışılmaz derecede yüksektir. 

Ambalajforum.com, kurumsal müşterilerine peşin, kredi kartı ödemesi, çek ile ödeme ve vadesinde havale seçenekleri ile sınırsız kolaylık sağlamaktadır. Firmamız çalışanları, konusunda uzman, güleryüzlü dinamik ve her an paylaşıma hazır kişilikleri ile sizlere her konuda yardımcı olmak için hazır beklemektedirler. Koli bandı ve streç film başta olmak üzere diğer tüm ambalaj ürünlerinizin tedariği için bizi tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder